VOOR DE AARDIGHEID / POSITIVITEITSCAMPAGNE
178 aardige ontwerpers, Utrecht

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf ook wat aardigs doen? Voor medewerkers, klanten, voor de buurt etc? Laat het ons weten.

Bel of mail Frederik: 06 333 20 355 frederik@178.nl

Voor de aardigheid zorgt voor de verspreiding van positiviteit. Want van een positieve boodschap knapt een mens op. Tenminste dat geloven wij. Een vriendelijk gebaar geeft een ander positieve energie en je wordt er zelf ook gelukkiger van. Daarom bestoken we voorbijgangers op verschillende lokaties met korte positieve teksten: ‘Succes vandaag’, ‘Jij bent de beste’, ‘Mooi dat je er bent’ etc. Op plekken die wel wat aardigheid kunnen gebruiken, bijvoorbeeld door bouwoverlast of leegstand (bijvoorbeeld op Hoog Catharijne of op station Den Haag Centraal).

Positieve kracht van creativiteit
Voor de aardigheid is ontstaan vanuit de wens van 178 om iets positiefs bij te dragen aan de wereld om ons heen. Om onze kennis en kunde op relevante wijze in te zetten, zonder directe opdrachtgever en zonder winstoogmerk. We hebben dat op onze eigen wijze invulling gegeven en hebben de samenwerking gezocht met onder andere de gemeente Utrecht.

Dialoog door relevantie
Voor de aardigheid staat symbool voor onze visie op communicatie: effectiviteit door positiviteit. Ga uit van eigen kracht en laat op positieve wijze zien wat de relevantie van een organisatie of bedrijf is. Zo ontstaat dialoog en interactie. Met collega’s intern of met doelgroepen extern.

– – –

Doe aardig!
178 kan je daar bij helpen:

1. Geef complimenten weg
Wil je ook eens strooien met schouderklopjes? Op de werkvloer van je bedrijf of ergens in de open lucht? Onze aardige-boodschappen-dienst is er klaar voor. We bedenken graag in samenwerking een toepasselijke tekstuele invulling voor jouw project of organisatie (zie onderstaande foto’s!).

2. Vertel het goede nieuws
Maak positieve verhalen zichtbaar. Deel succes, vertel over mooie projecten en geslaagde samenwerking. Zorg voor verbinding, vier grote en kleine mijlpalen. Kunnen we je ondersteunen bij het verzamelen, vertellen en vormgeven van het goede nieuws? Laat het weten, we denken graag mee.

3. Maak een ander blij
Ontwikkel je eigen project; voor de aardigheid. Uitgaande van de kracht van jouw bedrijf. Ervaar de kracht van positiviteit. Stimuleer samenwerking, laat zien en voelen waarom jullie organisatie uniek is. Aan de buitenwacht en intern. Maak een ander blij en jezelf en je collega’s. De zoektocht naar een passend eigen initiatief en de realisatie/verslaglegging daarvan kan 178 faciliteren.

VDA-DOEK-updVDA-DOEK-upd2
Vda-werf-1
Vda-werf-3
Vda-werf-2
VDA-DH
VDA-DH2
VDA-DH3

 

GRAND DEPART 178 1GRAND DEPART 178 2GRAND DEPART 178 3GRAND DEPART 178 4
VDA2

 

VDA3VDA 5VDA 8 VDA 9VDA7

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf ook wat aardigs doen? Voor medewerkers, klanten, voor de buurt etc? Laat het ons weten.

Bel of mail Frederik: 06 333 20 355 frederik@178.nl