TIVOLIVREDENBURG / CAMPAGNESTIJL ‘BY NIGHT’
178 aardige ontwerpers, Utrecht

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.

Bel of mail Joost: 06 333 20 355  joost@178.nl

Voor het nachtprogramma BY NIGHT van TivoliVredenburg hebben we een campagnestijl ontwikkeld waarbinnen twee werelden samenkomen. Enerzijds de wereld van de meer thematische en laagdrempelige feestavonden van TivoliVredenburg zoals 90’s Now, Zer00s Heroes en Kiss All Hipsters. Anderzijds de wereld van de meer ”credible” elektronische muziek. Zoals opkomende of juist meer gevestigde nationale en internationale dj’s en dance-acts. Van deephouse tot techno. Beiden werelden onder het dak van BY NIGHT.

Dit bracht ons tot het concept: BEST BEATS UNDER THE MOON. Waarbij de maan en de maanvorm een centrale rol spelen. Met ons concept claimen we de maan en daarmee ook de nacht! De maansikkel en -cirkel vormen de containers van het vormconcept. Elke avond heeft zijn eigen maanvorm. Deze vorm heeft tevens een fysieke connectie met het gebouw. Aan de voorkant van het gebouw zien we een grid van cirkels waarin met het juiste perspectief, maanvormen en maanstadia te zien zijn.

Voor BY NIGHT verzorgden we de openingscampagne en leverden een toolbox met een mix van middelen waarmee de communicatie-afdeling aan de slag kan. Het pakket van communicatiemiddelen bestaat o.a. uit: posters in verschillende maten, flyers, webbanners, animated gifs, Facebook headers, advertenties, vlaggen en hekwerkbanners.

bynight_concept

by_night_visualconceptByNight2016_1 ByNight2016_2bynight_posterreeksbynight_items
ByNight2016_3 ByNight2016_4tivoli_bynight_abribanners_bynightbynight_outside2

 

 

 

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.

Bel of mail Joost: 06 333 20 355  joost@178.nl