STRUKTON CIVIEL / CAMPAGNE
178 aardige ontwerpers, Utrecht

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.
Bel of mail Frederik: 06 333 20 355
frederik@178.nl.

Strukton Civiel ontwikkelt en bouwt oplossingen voor een veiliger en bereikbaarder Nederland. Een bedrijf van denkers en doeners. Innovatief, met een nuchtere mentaliteit. Doordat Strukton Civiel bestaat uit een omvangrijk netwerk van hoogstaande bedrijven, is het daadkrachtig en heeft het veel lokale kennis. Dat is een belangrijke succesfactor.

Strukton Civiel vroeg 178 een communicatieconcept te ontwikkelen. Passend bij het DNA van de organisatie en aansluitend op het interne magazine ‘Samen Sterk’. Doel was binnen het bedrijf verbinding en onderlinge samenwerking te bevorderen. De campagne die we hebben gemaakt heeft ‘positiviteit’ als fundament. De campagne bestaat uit twee delen. Allereerst hebben we positieve energie verspreid op het hoofdkantoor van Strukton in Utrecht. Door middel van een postercampagne (A0) op de gangen en binnen kantoorruimtes. In deze interne campagne hebben we een optelsom van complimenten uitgedeeld. We hebben waardering geuit naar alle medewerkers en daarmee een voedingsbodem voor verbinding gecreeerd. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar succesverhalen. Projecten die door samenwerking en verbinding tussen verschillende bedrijfsonderdelen hebben geleid tot uitzonderlijke resultaten. Die verhalen hebben we gevierd en een podium gegeven. In de beeldtaal die we hebben gebruikt staat een serie kleurrijke ‘plustekens’ centraal. Opgebouwd uit elementen uit de Strukton huisstijl. Daarmee geven we uiting aan verbinding binnen de organisatie en de kracht van het netwerk.

Voor de presentatie en positionering van Strukton Civiel tijdens de Infratech Beurs 2017 (Ahoy, Rotterdam) hebben we bovenstaande concept vervolgens doorontwikkeld. Ons uitgangspunt was het feit dat Strukton Civiel als geen ander in staat is onze leefomgeving een positieve impuls te geven. Op integrale wijze, ongeacht de locatie. Als thema hebben we ‘Strukton Civiel maakt het verschil’ geformuleerd. Deze doorvertaling voor externe communicatie is toegepast op elementen van de beursstand en een boekje voor relaties van Strukton Civiel.

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.
Bel of mail Frederik: 06 333 20 355
frederik@178.nl.