PROVINCIE DRENTHE / SINTERKLAAS CAMPAGNE
178 aardige ontwerpers, Utrecht

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.

Bel of mail Frederik: 06 333 20 355 frederik@178.nl

Voor Marketing Drenthe (Provincie Drenthe) ontwikkelde 178 de campagne voor ‘Dagje Sinterklaas’. De aankomst van Sint dit jaar in Meppel was aanleiding voor de provincie om een tof evenement met en voor kinderen te organiseren. Passend bij de essentie van het Sinterklaasfeest (een ander blij maken, een ander iets geven), de actualiteit (een hoop kinderen die het minder hebben) en een typische karaktereigenschap van de Drentenaren: het Noaberschap (elkaar bijstaan, helpen).

Dagje Sinterklaas wordt georganiseerd op woensdag 2 december. Kinderen in heel Drenthe zijn uitgenodigd om op die dag zelf een dagje Sinterklaas te zijn. Om andere kinderen blij te maken met speelgoed waar ze zelf niet meer mee spelen. Mooi ingepakt, in een leuke surprise, met een gedicht erbij etc. De kinderen gaan natuurlijk verkleed als Sint de kado’s weggeven of inleveren bij een van de Drentse gemeentehuizen (inzamelpunten).

178 ontwikkelde de campagne ‘Ieder kind een dagje Sint’. Met behulp van een vrolijke beeldtaal, waarin pakjes zijn omgeknutseld tot Sinterklaasjes, roepen we kinderen op om elkaar iets te geven. De pakjes uit de campagne zijn ook zelf te maken met de knutselvellen van de website.

In samenwerking met Marcel Kampman, Kees Klomp en nog veel meer enthousiastelingen uit Drenthe.

dagje sinterklaas 2
dagje sinterklaas 3 dagje sinterklaas 4
dagje sinterklaas 5dagje sinterklaas 6dagje sinterklaas 7

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.

Bel of mail Frederik: 06 333 20 355 frederik@178.nl