STRUKTON CIVIEL / SAMEN ÉÉN – CAMPAGNE
178 aardige ontwerpers, Utrecht

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.
Bel of mail Frederik: 06 333 20 355
frederik@178.nl.

Samen één Strukton Civiel.

Strukton Civiel gaat zich per 1 januari 2019 onder één gemeenschappelijke naam manifesteren in de markt. Regiobedrijven Reef Infra, Ooms Construction, Colijn en Rasenberg Infra zijn steeds verder geïntegreerd, werken steeds nauwer samen en gebruiken elkaars kracht om het optimale resultaat voor de klant te bereiken. De naamswijziging is de laatste stap om de gezamenlijke kracht te benadrukken en één loket te communiceren.

178 ontwikkelde een campagne om medewerkers en klanten op de hoogte brengen, om ze mee te nemen in het achterliggende verhaal. En te verzekeren dat er niets verandert in bestaande relaties; dat de dienstverlening en oplossingen hierdoor alleen maar beter worden.

Op weg naar één Strukton Civiel (intern) en Samen één Strukton Civiel (extern). Nadruk op synergie, samen meer dan de som der delen. Eén landelijke speler met sterke regionale verankering. We komen alleen verder als we samenwerken. Een krachtig team waar ook de klant in belangrijke mate deel van uitmaakt. Lokaal dezelfde organisaties, maar nu met toegang tot meer kennis en kunde.Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten.
Bel of mail Frederik: 06 333 20 355
frederik@178.nl.