VOOR DE AARDIGHEID / POSITIVITEITSCAMPAGNES
178 aardige ontwerpers, Utrecht

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf ook wat aardigs doen? Voor medewerkers, klanten, voor de buurt etc? Laat het ons weten.

Bel of mail Frederik: 06 333 20 355 frederik@178.nl

Voor de Aardigheid zorgt voor de verspreiding van positiviteit. Want van iets aardigs knapt een mens op. Een vriendelijk gebaar geeft een ander positieve energie en je wordt er zelf ook gelukkiger van. We zetten ons platform ‘Voor de Aardigheid’ in binnen de openbare ruimte op¬†plekken die wel wat aardigheid kunnen gebruiken (door bouwoverlast, verkeersdrukte etc). Of binnen organisaties om positieve energie op te wekken en daarmee de onderlinge verbinding en samenwerking te versterken (interne communicatie).

Positieve kracht van creativiteit
Voor de Aardigheid is in eerste instantie ontstaan vanuit de wens van 178 aardige ontwerpers om iets positiefs bij te dragen aan de wereld om ons heen. Om onze kennis en kunde op relevante wijze in te zetten, zonder directe opdrachtgever. We hebben dat op eigen wijze invulling gegeven en hebben de samenwerking gezocht met de lokale overheid en het bedrijfsleven. Dat heeft geresulteerd in ons initiatief voor het weggeven van complimenten¬†aan voorbijgangers om de overlast op specifieke plekken te verzachten; ‘Mooi dat je er bent’, ‘Succes vandaag’, ‘Jij bent de beste’ etc. Op wanden, borden, audiovisuele schermen. Zo groot mogelijk ; ) Bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van Hoog Catharijne of de start van de Tour de France.

Aangestoken door positiviteit
Organisaties die we ondertussen hebben besmet met ons ‘doe-aardig-virus’ en waarmee we doeltreffende concepten op basis van positiviteit hebben ontwikkeld zijn: de Gemeente Utrecht (restauratie werven en opening fietsenstallingen stationsgebied), Strukton Civiel (interne communicatie) en NS Stations (verbouwing Den Haag CS).

Dialoog door relevantie
Voor de Aardigheid staat symbool voor onze visie op communicatie: effectiviteit door positiviteit. Maak doelgroepen in- of extern op positieve wijze onderdeel van processen, deelgenoot bij veranderingen etc. Ga uit van eigen kracht en laat zien wat de relevantie van een organisatie is. Dan ontstaat dialoog en interactie.

Goed Nieuws uit de Stad
Halverwege 2019 zijn we gestart met onze eigen ‘goed-nieuws-dienst’. Daarmee geven we mooie Utrechtse initiatieven en positieve ontwikkelingen een podium. In samenwerking met de gemeente en Citymarketing. Op 30 digitale schermen in het centrum die de gemeente Utrecht ter beschikking heeft gesteld. Meer zien? www.lekkerbezigutrecht.nl of kijk op Instagram.

Doe ook aardig!
178 kan je daar bij helpen:

1. Geef complimenten weg
Wil je ook eens strooien met schouderklopjes? Op de werkvloer van je bedrijf of ergens in de open lucht? Onze aardige-boodschappen-dienst is er klaar voor. We bedenken graag in samenwerking een toepasselijke invulling.

2. Vertel het goede nieuws
Maak positieve verhalen zichtbaar. Binnen jouw organisatie, bij jullie doelgroep. Deel succes, vertel over mooie projecten en geslaagde samenwerking. Zorg voor verbinding, vier grote en kleine mijlpalen. Kunnen we je ondersteunen bij het verzamelen, vertellen en vormgeven van het goede nieuws? Laat het weten, we denken graag mee.

3. Maak een ander blij
Ontwikkel je eigen project; voor de aardigheid. Uitgaande van de kracht van jouw bedrijf. Ervaar de kracht van positiviteit. Stimuleer samenwerking, laat zien en voelen waarom jullie organisatie uniek is. Aan de buitenwacht en intern. Maak een ander blij en jezelf en je collega’s. De zoektocht naar een passend eigen initiatief en de realisatie/verslaglegging daarvan kan 178 faciliteren.

Vda-werf-3
Vda-werf-2
VDA-DH
VDA-DH2
VDA-DH3
GRAND DEPART 178 1GRAND DEPART 178 2GRAND DEPART 178 3GRAND DEPART 178 4
VDA2
VDA3VDA 5VDA 8 VDA 9VDA7

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf ook wat aardigs doen? Voor medewerkers, klanten, voor de buurt etc? Laat het ons weten.

Bel of mail Frederik: 06 333 20 355 frederik@178.nl